Aanmelden

Aanmelden bij Psychologenpraktijk Almere Poort

Je kunt je via de mail* praktijk@psymere.nl of telefonisch 0651012120 aanmelden. Na de aanmelding volgt zo snel mogelijk een intakegesprek. Je hebt daarvoor nodig: 

  • Een verwijsbrief van je huisarts (indien je de hulp door de verzekering vergoed wilt krijgen anders is het niet nodig).
  • Een geldige legitimatie

*De mail die ik gebruik is niet extra (AVG-proof) beveiligd. Wees je hiervan bewust voordat je (vertrouwelijke) informatie naar me mailt. Ik ben aangesloten bij zorgmail en kan wel op jou verzoek een beveiligde mail sturen om veilig vertrouwelijke informatie uit te wisselen.

De praktijk bevindt zich op de begane grond van GZC Vizier, je kunt je even melden bij de receptie of plaatsnemen in het zitje, rechtsachter bij binnenkomst. 

Ben je verzekerd bij CZ vraag dan vooraf of je binnen deze praktijk geholpen kunt worden. Er is helaas een beperkt budget beschikbaar voor CZ verzekerden. 

Wanneer  je de wachttijd te lang vindt, dan kun je contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Wachttijden staan vermeld op de homepagina.  

Is er sprake van SPOED, bel dan je huisarts de huisartsenpost, zij zijn 24-uur bereikbaar en kunnen zo nodig contact opnemen met de crisisdienst. 

Wanneer de praktijk voor langere tijd is gesloten (voor bijvoorbeeld vakantie) kun je ook terecht bij de huisarts, als je me in zo’n periode mailt of belt zullen eventuele andere instructies te beluisteren zijn op de VM of te lezen via de automatische antwoordmail.